همجنس گرایی و دیدگاه اسلام درمورد ان؟
#همجنس_گرایی #دیدگاه#اسلام در#مورد ان
🔷مورد همجنس گرایی بین زنان که در اصطلاح شرعی بدان مساحقه یا سحاق گویند باتفاق علما حرام است. چون پیامبر صلی الله علیه و سلم فرمود:« لا ینظر الرجل إلی عوره الرجل، ولا المرأه إلی عوره المرأه، ولا یفضی الرجل إلی الرجل فی ثوب واحد، ولا تفضی المرأه إلی المرأه فی الثوب الواحد» [نباید مرد به عورت مرد بنگرد و نباید زن به عورت زن بنگرد و نباید مردی با مردی دیگر در یک جامه با هم جمع شوند و نباید زنی با زن دیگر در یک جامه واحد باشند یعنی نباید بدن و جسم آنها با هم تماس و اصطکاک داشته باشد]. مسلم
بدیهی است که مساحقه مباشرت و تماس بدنی دو زن است بدون اینکه دخولی صورت گیرد پس چون دخول صورت نمیگیرد مساحقه موجب تعزیر است نه حد همانگونه که مردی با زنی تماس جسمی برقرار کند بدون اینکه عمل جنسی و دخولی صورت گیرد و جماعی واقع شود.
🔶اما شکی وجود ندارد که همجنس بازی یا لواط از بزرگترین گناهان و جرائم است و الی الابد حرام است. بیگمان جریمه و عمل زشت لواط ازجمله پستترین و بزرگترین جرائم میباشد. این عمل ازجمله زشتیهائی استکه فساد و تباهی و زیان آن، برای مردم و فطرت انسانی و دین و دنیا، آشکار است، بلکه برای زندگی زیانبار است. و خداوند بزرگترین و سختترین عقوبت را نسبت به قوم لوط علیه السلام انجام داد،که زمین آنان را فروبلعید و باران و رگبارسنگ بر آنان بارانید و سزای این عمل شنیع آنان را بدینگونه داد. و خداوند آن را درقرآنکریم برای پیامبر صلی الله علیه و سلم بازگوکرد تا برای جامعه بشری درسی و عبرتی فراموش نشدنی باشد و همواره نصب العین جامعه باشد:
«
🌺ولُوطًا إِذْ قَالَ لِقَوْمِهِ أَتَأْتُونَ الْفَاحِشَهَ مَا سَبَقَکُم بِهَا مِنْ أَحَدٍ مِّن الْعَالَمِینَ * إِنَّکُمْ لَتَأْتُونَ الرِّجَالَ شَهْوَهً مِّن دُونِ النِّسَاء بَلْ أَنتُمْ قَوْمٌ مُّسْرِفُونَ * وَمَا کَانَ جَوَابَ قَوْمِهِ إِلاَّ أَن قَالُواْ أَخْرِجُوهُم مِّن قَرْیَتِکُمْ إِنَّهُمْ أُنَاسٌ یَتَطَهَّرُونَ * فَأَنجَیْنَاهُ وَأَهْلَهُ إِلاَّ امْرَأَتَهُ کَانَتْ مِنَ الْغَابِرِینَ * وَأَمْطَرْنَا عَلَیْهِم مَّطَرًا فَانظُرْ کَیْفَ کَانَ عَاقِبَهُ الْمُجْرِمِینَ»(اعراف ۸۰-۸۴)
🌺و باز می فرماید:« وَلَمَّا جَاءَتْ رُسُلُنَا لُوطًا سِیءَ بِهِمْ وَضَاقَ بِهِمْ ذَرْعًا وَقَالَ هَذَا یَوْمٌ عَصِیبٌ * وَجَاءَهُ قَوْمُهُ یُهْرَعُونَ إِلَیْهِ وَمِن قَبْلُ کَانُواْ یَعْمَلُونَ السَّیِّئَاتِ قَالَ یَا قَوْمِ هَؤُلاءِ بَنَاتِی هُنَّ أَطْهَرُ لَکُمْ فَاتَّقُواْ اللّهَ وَلاَ تُخْزُونِ فِی ضَیْفِی أَلَیْسَ مِنکُمْ رَجُلٌ رَّشِیدٌ * قَالُواْ لَقَدْ عَلِمْتَ مَا لَنَا فِی بَنَاتِکَ مِنْ حَقٍّ وَإِنَّکَ لَتَعْلَمُ مَا نُرِیدُ * قَالَ لَوْ أَنَّ لِی بِکُمْ قُوَّهً أَوْ آوِی إِلَی رُکْنٍ شَدِیدٍ * قَالُواْ یَا لُوطُ إِنَّا رُسُلُ رَبِّکَ لَن یَصِلُواْ إِلَیْکَ فَأَسْرِ بِأَهْلِکَ بِقِطْعٍ مِّنَ اللَّیْلِ وَلاَ یَلْتَفِتْ مِنکُمْ أَحَدٌ إِلاَّ امْرَأَتَکَ إِنَّهُ مُصِیبُهَا مَا أَصَابَهُمْ إِنَّ مَوْعِدَهُمُ الصُّبْحُ أَلَیْسَ الصُّبْحُ بِقَرِیبٍ * فَلَمَّا جَاء أَمْرُنَا جَعَلْنَا عَالِیَهَا سَافِلَهَا وَأَمْطَرْنَا عَلَیْهَا حِجَارَهً مِّن سِجِّیلٍ مَّنضُودٍ * مُّسَوَّمَهً عِندَ رَبِّکَ وَمَا هِیَ مِنَ الظَّالِمِینَ بِبَعِیدٍ»(هود ۷۷-۸۳)
💠ترجمه: و (به خاطر آورید) لوط را، هنگامی که به قوم خود گفت: «آیا عمل بسیار زشتی را انجام میدهید که هیچیک از جهانیان، پیش از شما انجام نداده است؟! آیا شما از روی شهوت به سراغ مردان میروید، نه زنان؟! شما گروه اسرافکار (و منحرفی) هستید! ولی پاسخ قومش چیزی جز این نبود که گفتند: «اینها را از شهر و دیار خود بیرون کنید، که اینها مردمی هستند که پاکدامنی را میطلبند (و با ما همصدا نیستند!)» (چون کار به اینجا رسید،) ما او و خاندانش را رهایی بخشیدیم؛ جز همسرش، که از بازماندگان (در شهر) بود. و (سپس چنان) بارانی (از سنگ) بر آنها فرستادیم؛ (که آنها را در هم کوبید و نابود ساخت.) پس بنگر سرانجام کار مجرمان چه شد!
پ
🔰🔰و هنگامی که رسولان ما [= فرشتگان عذاب] به سراغ لوط آمدند، از آمدنشان ناراحت شد؛ و قلبش پریشان گشت؛ و گفت: «امروز روز سختی است!» (زیرا آنها را نشناخت؛ و ترسید قوم تبهکار مزاحم آنها شوند.) قوم او (بقصد مزاحمت میهمانان) بسرعت به سراغ او آمدند -و قبلاً کارهای بد انجام میدادند- گفت: «ای قوم من! اینها دختران منند؛ برای شما پاکیزهترند! (با آنها ازدواج کنید؛ و از زشتکاری چشم بپوشید!) از خدا بترسید؛ و مرا در مورد میهمانانم رسوا نسازید! آیا در میان شما یک مرد فهمیده و آگاه وجود ندارد؟!» گفتند: «تو که میدانی ما تمایلی به دختران تو نداریم؛ و خوب میدانی ما چه میخواهیم!» گفت: «(افسوس!) ای کاش در برابر شما قدرتی داشتم؛ یا تکیهگاه و پشتیبان محکمی در اختیار من بود! (آنگاه میدانستم با شما زشتسیرتان ددمنش چه کنم!)» (فرشتگان عذاب) گفتند: «ای لوط! ما فرستادگان پروردگار توایم! آنها هرگز دسترسی به تو پیدا نخواهند کرد! در دل شب، خانوادهات را (از این شهر) حرکت ده! و هیچ یک از شما پشت سرش را نگاه نکند؛ مگر همسرت، که او هم به همان بلایی که آنها گرفتار میشوند، گرفتار خواهد شد! موعد آنها صبح است؛ آیا صبح نزدیک نیست؟!» و هنگامی که فرمان ما فرا رسید، آن (شهر و دیار) را زیر و رو کردیم؛ و بارانی از سنگ [= گِلهای متحجر] متراکم بر روی هم، بر آنها نازل نمودیم… (سنگهایی که) نزد پروردگارت نشاندار بود؛ و آن، (از سایر) ستمگران دور نیست!
💠امام شوکانیگفته است: “چقدرشایسته ومستحق استکسی راکه مرتکب این جرم و رذیله و پستی میشود بگونهایکیفردهندکه عبرت و پند برای دیگران باشد و بگونهای شکنجه گرددکه آتش شهوت فاسقان تبهکار را خاموش سازد. براستی کسیکه این عمل زشت قوم لوط را مرتکب شود،که پیش از قوم لوط احدی از جهانیان بدان مبادرت نورزیده بود، شایسته استکه عذاب و شکنجه وکیفرسخت و زشت وجانکاهی مانند آنان ببیند و بآتش آنان بسوزد. خداوند این قوم تبهکار را در زمین فرو برد و ریشه شان را از بیخکند و همه را نابودکرد.”
🔷اسلام بدینجهت درکیفر و شکنجه این عمل بیشرمانه سختگیری نموده است چون زیانهای فردی و اجتماعی آن بسیار آشکار و خطرناک است.
✅دکتر محمد وصفی درکتاب “الاسلام و الطب” زیانهای آن را بدینگونه برشمرده است:
۱-✔️عدم تمایل به زن و انصراف از آن
۲- ✔️تاثیر بد روی اعصاب
❗️عادت لواط نخست بجنگ اعصاب میرود و روی اعصاب تاثیر خاصی دارد.
🔷زیانهای نفسی و روحی لواط تنها بدین عکسالعمل روحی منحط پایان نمییابد، بلکه این عمل ننگین و زشت، نیروهای نفسانی طبیعی را نیز دچار ناتوانی ساخته و شخص را در معرض بیماریهای عصبی انحرافی و بیماریهای روحی زشتی، قرار میدهدکه از زندگی احساس لذت نمیکند و صفت انسانی و مردانگی را از او سلب مینماید. و آلودگیهای ارثی ویژهای در او پدید میآورد وآفات عصبی پنهان در او را ظاهر میسازد و آنها را بر او مسلط مینماید. مانند: بیماریهای روحی سادیسم و “ماسوشیتی وفیتشیزم = منحرف میخواهد رغبت و تمایلات خود را با تحمل رنج و الم اشباع نماید و امثال آن.
۳- تاثیر بد روی مغز⭕️
علاوه بر زیانهاییکه برشمردیم، عمل لواط اختلالات زیادی در توازن عقل و وسواس فکری و حواس پرتی بوجود میآورد،که تصورات او دچار رکود غریبی شده و بلاهت عقلی آشکاری و ضعف شدید اراده در او پدیدار میگردد.
🔶این بدین سبب استکه ترشحات غدد داخلیکه ترشحات غدد درقیه = تیروئید” و غددکلیوی و غیر آن میباشند رو بنقصان وکاهش میگذارند و لواط تاثیر مستقل روی آنها دارد وآنها را دچاراختلال و اضطراب میکند و وظایف خود را بخوبی انجام نمیدهند. میان لواط و بیماری روحی “نیوستانا”( حالت خستگی روحی و جسمی توام باکوفتگی و بیم و هراس از بیماریها) رابطه بسیار نزدیک و استواری موجود استکه شخصی معتاد دچار بلاهت وکودنی و دروغگوئی و عدم تمرکز فکر و بیخردی و سبک مغزی میشود.
4- مالیخولیاء⭕️
🔷لواط یا خود مستقیما سبب ظهور بیماری مالیخولیا میشود یا یکی از عوامل نیرومند بروز و ظهور و برانگیختن آنست.
بدون شک این عمل زشت و ننگین روی این بیماری شدید اثر میگذارد و آن را چند برابر نموده و عوارض آن را بسیار پیچیده می کند، چون این عمل موجب انحراف وظیفه اعضاء میشود و تاثیر بسیار بدی روی اعصاب بدن دارد.
=
۵- لواط یک عمل نارسای جنسی است🔶
💠لواط یک عمل جنسی انحرافی است و برای اشباع غریزه جنسی کفایت نمیکند چون از ملامسه و تماس اصلی و طبیعی بدور است و مجموعه عصبی جنسی را ارضاء نمیکند و اثر کوبندگی بدن روی اندام تناسلی دارد و برای اندامهای دیگر بدن نیز زیانبخش و زیانآور است.
هرگاه بدقت فیزیولوژی جماع و مباشرت جنسی و وظیفه طبیعی و سرشتی که اندام و آلت تناسلی بهنگام مباشرت و جماع انجام میدهند، مورد بررسی قرار دهیم و سپس آن را با نتیجه و انجام عمل لواط مقایسه و برابرکنیم، بخوبی میفهمیمکه چقدر با هم فاصله دارند و تفاوت از کجا تا بکجا است. و بخوبی درمییابیم که موضع و محل لواط، هیچگونه تناسبی با عمل جنسی ندارد.
۶- سستی مستقیم عضلات اندام تناسلی و پاره شدن نسوج آن⭕️
💠لواط موجب میگرددکه درآلت تناسلی سستی و پاره شدن نسوج و بافتهای آن و ریزش بعضی ازاجزاء آن پدید آید و شخص نمیتواند بخوبی مانع دفع مواد منوی شود و آنرا نگه دارد و تسلط خود را برآن از دست میدهد لذا اینگونه اشخاص فاسق نمیتوانند خود را بخوبی کنترلکنند و همواره آلوده بدین مواد متعفن میباشندکه بدون اراده و بدون احساس از آنان خارج میشود.
۷- رابطه بین لواط و اخلاق⭕️
🔷لواط خود یک آلودگی اخلاقی و بیماری روحی خطرناک است، لذا همه اشخاص مبتلا بدین بیماری ننگین، بداخلاق و دارای طبیعت فاسد میباشند که تقریباً بین فضایل و رذایل امتیازی قایل نیستند، دارای اراده ضعیفاند و وجدانی ندارندکه آنان را سرزنشکند و آنان را از این رذیلت باز دارد، هیچ مانع روحی ندارند که آنان را از افتادن بجان کودکان بیگناه و خردسال بازدارد و مانع شدت عمل آنان شود، در راه اشباع این عاطفه و عادت فاسد، و در ارتکاب جرائم و جنایتیکه بسیار میشنویم و اخبار آن را از رادیو و مجلات و جراید میشنویم و میخوانیم، بسیارگستاخ و بیشرمند. تفاصیل جنایات و جرائم و حوادث آنان را در دادگاهها وکتب طب مییابیم.
۸- رابطه میان لواط و تندرستی و سلامتی عمومی بدن⭕️
🔷علاوه برزیانهاییکه برشمردیم لواط اشخاص را دچار نفس تنگی و خفقان قلب میکند و بعلت ضعف عمومیکه عارض آنها میشود در معرض تاخت و تاز امراض مختلف قرار دارند.
۹- تاثیر لواط بر آلت تناسلی⭕️
💠لواط موجب ضعف مراکز انزال منوی در بدن میشود و عناصر زنده منوی را از بین میبرد و بر ترکیب مواد منی نیز اثر میگذارد.
و بعد از مدت اندکی و بتدریج به عقیم بودن میانجامد و این عقیم بودن به انقراض و زوال نسل لواط گران میانجامد.
۱۰- تیفوئید وغیر⭕️
💠میتوانگفت: لواط سبب ابتلاء به بیماری خطرناک تب تیفوئید و امثال آن از بیماریهای واگیر و خطرناک میشود که میکرب آنها از راه آلودگی با مواد ترشحیکه کانون میکربهای مختلف است منتقل میگردد و مایه بیماریهایگوناگون میشود.
۱۱- بیماریهای زنا⭕️
✅بدیهی استکه بیماریهائیکه به وسیله زنا منتشر و منتقل میشوند به وسیله لواط نیز پراکنده و منتقل میگردند.که خود صاحبان این بیماری را پیش ازهمه درو میکنند و بنابودی میکشانند.
ازآنچهکهگذشت فلسفه تشربع اسلامی درتحریم لواط را بخوبی میفهمیم و دقت و سختگیری در رسوائی و شکنجه لواطگر، برایمان آشکار میشود و باهمیت از بین بردن این جرثومههای فساد و رهائی جهان از شر و تباهی آنها پی میبریم.
💠آراء فقهاء درباره حکم لواط :
با
اینکه فقها و علماء اجماع دارند بر تحریم این جرم و جنایت و سختگیری درباره مرتکب آن، ولی درباره تعیینکیفر و عقوبت مقرره آن اختلاف دارند:
۱- ✔️گروهی بر آن هستند که بطور مطلق باید کشته شود.
۲-✔️ گروهی بر آن میباشند که حد لواط مانند حد زنا است که ازدواج ناکرده غیر محصن و بکر بایستی شلاق زده شود و ازدواج کرده -محصن -رجم گردد.
۳- ✔️گروهی قایل به تعزیر هستند.